Ovog vikenda u Virovitici 11. Državno prvenstvo u powerliftingu i bench pressu: Sudjelovat će više od 150 natjecatelja iz cijele Hrvatske

Ovog vikenda, 12. i 13. ožujka, u sportskoj dvorani virovitičke Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić održat će se 11. Državno prvenstvo u powerliftingu i bench pressu.

Na natjecanju će sudjelovati više od 150 natjecatelja iz cijele Hrvatske, što ga čini najvećim natjecanjem od osnutka Hrvatskog powerlifting saveza. U ovom velikom natjecanju natjecat će se i muškarci i žene.

Ulaz na natjecanje je besplatan u oba dana održavanja, a praćenje natjecanja bit će omogućeno i preko službenog live streama. Link će biti objavljen na službenim stranicama Powerlifting kluba Virovitica i Hrvatskog powerlifting saveza.

Državno prvenstvo će otvoriti župan Igor Andrović u nazočnosti virovitičkog gradonačelnika Ivice Kirina, a poseban gost bit će predsjednik Međunarodne powerlifting federacije (IPF) Gaston Parage iz Luksemburga.

Organizator natjecanja je Powerlifting klub Virovitica koji je u organizaciju unio puno truda i vremena kako bi se svi natjecatelji, gosti i gledatelji osjećali ugodno i zadovoljno.

Otvorenje turnira je u subotu, 12. ožujka u 9 sati. Pobjednike očekuju vrijedne nagrade spoznora.

(www.icv.hr, PLK Virovitica, foto: M. Rođak)

Plakat

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content