Plenumi drugih i trećih ŽNL: Smanjuje se broj sudaca na susretima županijskih drugoligaša, doznajte i koje su ‘najkorektnije’ momčadi jesenskog dijela natjecanja

U prostorijama Županijskog nogometnog saveza u Virovitici u petak, 18. ožujka, pred početak proljetnog dijela ligaške sezone, održani su plenumi drugih i trećih županijskih liga.

Nazočni predstavnici klubova upoznati su s neodrađenim suspenzijama svojih igrača.

Najavljena je i mogućnost snimanja svih utakmica drugih županijskih liga od početka iduće sezone.

Većina predstavnika županijskih drugoligaša nije prihvatila mogućnost igranja jedinstvene 2. županijske lige.

IMG 9535 Custom

Zbog premalog broja sudaca u proljetnom dijelu sezone, utakmice drugih županijskih liga većinom će suditi po jedan sudac, dok će iz istog razloga županijski trećeligaši i dalje svoje utakmice igrati subotom popodne ili nedjeljom ujutro.

Na fair play tablici najbolje momčadi su Podravec iz Dinjevca u 2. županijskoj ligi Zapad, Mladost iz Bakića u 2. županijskoj ligi Istok, No Limit TVIN u 3. županijskoj ligi Zapad i Vaška u 3. županijskoj ligi Istok.

U trećim županijskim ligama vodeće momčadi su ujedno i najefikasnije. To su u skupini Zapad Aršanj iz Sedlarice s 39, a u skupini Istok Plavi iz Jugovog Polja s 34 zgoditka.

IMG 9540 Custom

U drugim županijskim ligama u skupini Zapad najefikasnija momčad je trećeplasirani Podravec iz Dinjevca s 30 zgoditaka, a u skupini Istok drugoplasirani DOŠK iz Dolaca s 36 zgoditaka.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content