Posljednji vikend Virkasa: Pogledajte predstave „Realisti“ i „Ženski orkestar“

Posljednje predstave ovogodišnjeg 18. izdanja Virovitičkih kazališnih susreta pogledate ovaj vikend kada vas u petak, 11. ožujka, u Kazalištu Virovitica s početkom u 19.30 sati očekuju „Realisti“ Teatra Exit. U predstavi glume Nika Ivančić, Domagoj Ivanković, Rok Juričić, Fabijan Komljenović i Nikola Nedić.

Realisti nam kroz smijeh govore o kaotičnoj realnosti i apsurdnostima vremena u kojem živimo u maniri kabareta kroz parodiju i glazbene komentare. Diskriminacija, predrasude, neprilagođenost, narušeni raznovrsni međuljudski odnosi. Nepodnošljiva lakoća površnosti dopušta nam misliti da možemo ostvarivati svoje snove bez imalo uloženog truda ili resursa bilo koje vrste.

U subotu, 12. ožujka s početkom u 19.30 sati pogledajte predstavu Jean Anouilh „Ženski orkestar“ u izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku. U predstavi glume Franka Klarić, Marina Redžepović, Gloria Dubelj, Ana Perković i Iva Šimić.

U fokusu predstave je mali orkestar grotesknih likova koji su, svatko iz svojih razloga, primorani svirati u restoranu koji se nalazi u sklopu mondenog lječilišta. Nitko od likova ne uživa u svom radu i sviranju u tom lječilištu, ali iz godine u godinu sviraju tamo i ostaju zarobljeni u svojoj nemogućnosti odlaska.

(www.icv.hr, ib)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content