Poznato je tko će suditi ovog vikenda u prvom proljetnom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica

Ovog vikenda vraća nam se četvrtoligaški nogomet. Prvim proljetnim kolom otvara se drugi dio sezone, a sigurno je kako u njemu neće biti Graničar Bušetine koja je odustala od daljnjeg natjecanja. Ipak, tu su preostala tri predstavnika Virovitičko-podravske županije, a poznato je i tko će dijeliti pravdu na njihovim utakmicama.

Na domaćem terenu ovog će vikenda igrati jedino Suhopolje koje u sklopu 14. kola dočekuje Graničar iz Legrada. Glavni sudac na stadionu Park bit će Dražen Fejer, pomagat će mu Mario Abdić i Božidar Biljan, dok će na spomenutom susretu funkciju delegata obnašati Stjepan Kranjčev.

Karlo Rupčić bit će glavni djelitelj pravde u Grubišnom Polju gdje će gostovati Slatina. Nikola Novak bit će prvi pomoćni sudac, Ines Balint-Molvarec obnašat će dužnost pomoćne sutkinje na drugoj strani terena, a Miroslav Đurđević bit će delegat subotnje utakmice.

Nogometaši Pitomače gostovat će u Čazmi gdje nastavljaju lov na prvo mjesto. Bruno Ritoša glavni je sudac utakmice, a pomoćnici su mu Dominik Slaviček i Perica Posavec. Delegat susreta bit će Željko Brnić.

Sve spomenute utakmice na rasporedu su ove subote, 12. ožujka, u 15:30 sati.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content