REGIONALNA M-17 LIGA Virkasi nastavili pobjednički niz u Varaždinu, sa 17 koševa najefikasniji Ivan Mucak

Selekcija M-17 trenera Marina Ferenčevića u 5. kolu Regionalne lige za košarkaše otputovala je u Varaždin gdje je odmjerila snage s domaćom Vindijom.

Nervozan ulazak u utakmicu s manjkom energije rezultirao je prednošću za domaće košarkaše. U drugoj četvrtini virovitički košarkaši se adaptiraju na protivnika te nakon par sjajnih prodora i dobrog kretanja lopte nagrada dolazi iz linije za tri poena. Precizni su redom bili Pažin, Fuis, Mucak i Vrekić. Na poluvrijeme se odlazi s +10 za virovitičku ekipu.

Nakon odmora, sve boljom igrom Virkasi odlaze na visokih +17. Uporni domaći momci se ne predaju te ostaju u utakmici. U posljednjih šest minuta približavaju se na -12, ali gosti su nakon toga rutinski susret priveli kraju.

Ovo je peta pobjeda u isto toliko odigranih susreta za Virovitičane, koji su jedina neporažena momčad lige te se zasluženo nalaze na prvoj poziciji na tablici.

Vindija – Virka Virovitica 62:77

Virka Virovitica: Petar Fuis 14, Ivan Mucak 17, Damjan Pažin 12, Antonio Tutić 10, Marko Vrekić 12, Marin Zidar, Duje Kalaš, Nikola Krstanović 7, Toni Vučak 7, Dino Zubić, Emanuel Vidović. Trener: Marin Ferenčević.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content