TRANSFER ZONA Denis Hudi, Slavko Jagarinac i Goran Bardić pojačali redove Svetog Đurađa

Nakon što je ove zime redove trenera Nikole Mesića pojačao Mario Jozić, a o čemu smo već pisali, ovih dana realizirana su dva nova transfera.

Denis Hudi napustio je redove Bratstva iz Gornjeg Bazja i vraća se u svoj matični klub. Hudi je osim Đurađa, u kojem je isprekidano nastupio gotovo 11 godina, u nekoliko navrata igrao za Viroviticu, bio je i član Rezovca, dok mu je, kako smo spomenuli, posljednji angažman prije povratka bilo Bratstvo.

Veliko pojačanje Đurađa bit će i Slavko Jagarinac, 22-godišnjak koji je u sezoni 2020./2021. igrao zapaženu ulogu u Suhopolju, članu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. U redove županijskog drugoligaša dolazi iz Graničar Bušetine koja je odustala od daljnjeg natjecanja, a u svojoj karijeri Slavko je, između ostalih klubova, nastupio i za Viroviticu, Koprivnicu te Slaven Belupo.

U svoj matični klub vraća se i Goran Bardić koji je prvi dio nove sezone odradio u Omladincu iz Korije, županijskom trećeligašu. Bardić je u nekoliko navrata bio član Svetog Đurađa i Omladinca, a sezonu 2018./2019. odigrao je u Lukaču 05.

Prvi pripremni ispit nogometaši Svetog Đurađa imat će ovog vikenda. U subotu će, na svom terenu, ugostiti kadete Virovitice.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content