TRANSFER ZONA Donosimo još nekoliko zanimljivih transfera ostvarenih u sam ‘smiraj’ prijelaznog roka

U ponedjeljak, 28. veljače završen je zimski prijelazni rok za nogometaše na području Virovitičko-podravske županije. Donosimo još nekoliko zanimljivih transfera ostvarenih u sam ‘smiraj’ prijelaznog roka.

Iskusni obrambeni igrač Alen Hodak (26) pojačao je redove županijskog prvoligaša Borove. U jesenskom dijelu sezone nosio je dres Graničar Bušetine, koja je odustala od proljetnog dijela četvrtoligaške sezone. U svojoj dosadašnjoj karijeri Hodak je još nosio dresove Suhopolja, Virovitice i Mladosti iz Molvi. Uz Hodaka, za Borovu su potpisala i dva mlada nogometaša – vratar Mihael Solar (17) i Renato Dorić (18).

Isti klub napustio je obrambeni igrač Leo Horvatinović (24) koji će u proljetnom dijelu sezone nositi dres županijskog drugoligaša i aktualnog prvaka 2. ŽNL Zapad, Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice. Uz Borovu i kratko vrijeme provedeno u Graničar Bušetini, Horvatinović je od početka svoje karijere nosio dres Omladinca iz Korije.

U redove županijskog prvoligaša Bratstva iz Gornjeg Bazja vraća se Toni Zeba (25). U Bratstvu je, do odlaska u Njemačku, proveo više od dvije sezone. Nogomet je počeo igrati u Rezovcu, u kojem je kasnije još igrao u dva navrata. Uz Rezovac, tri sezone ‘odradio’ je u Virovitici, a kratko vrijeme proveo je u Lukaču 05.

‘Raspad sistema’ ponovno se dogodio u Turanovcu. Čak pet igrača napustilo je ovog županijskog trećeligaša u zimskom prijelaznom roku. Dario Begović i Mihael Taušan karijeru nastavljaju u županijskom drugoligašu Dravi iz Terezinog Polja, Mateo Rukavina nosit će dres Bilogore iz Špišić Bukovice, Valentino Taušan dres Lukača 05, a vratar Renato Moslavac dres Omladinca iz Korije.

Redove Drave pojačao je i iskusni Stiven Čančar (29). Nogomet je počeo igrati u Turanovcu, a zatim je prošao školu nogometa u Suhopolju i Virovitici. U karijeri je još igrao za SV Radmer, Bratstvo i Graničar Bušetinu.

Ostatak transfera možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content