Učenik virovitičke Tehničke škole Simon Brešćanski sudjeluje na edukaciji iz sportskog novinarstva HŠSS

Hrvatski školski sportski savez organizirao je natječaj „Igram, pišem, lajkam“ za učenike srednjih škola na kojemu su se učenici okušali u sportskom novinarstvu. Stručno povjerenstvo komunikacijskih i sportskih stručnjaka u sastavu Ivanka Toma, Marin Šarec i Ivan Fedor ocijenilo je šifrirane radove. Najbolji autori su pozvani na novinarski kamp i edukaciju iz sportskog novinarstva Hrvatskog školskog sportskog saveza, koji se odražava u Poreču od 3. do 6. ožujka tijekom Završnice državnih prvenstava u hrvanju i sportskom plesu.

Iz Virovitičko-podravske županije najbolji je bio Simon Brešćanski učenik razreda smjer drvodjeljski tehničar – dizajner Tehničke škole u Virovitici. Simon je na natječaju sudjelovao s video uratkom kojega je snimio dronom na 5. Panonsko-bilogorskom rekreativnom MTB maratonu. Simonov rad dobio je 71,5 bod od maksimalnih 90 bodova. Mentorica Simonu Brešćanskom bila je profesorica Gabriela Tomljanović.

Inače Simon dronom redovito snima sve manifestacije u Tehničkoj školi te veći dio natjecanja, koja organizira Školski sportski savez Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content