VIDEO Pogledajte nastup našeg Stjepana Lacha i Maje Ciglenečki u prvoj epizodi showa Zvijezde pjevaju

Hrvatska radiotelevizija sinoć je prvom, a ujedno i uvodnom “povratničkom” emisijom uspješno otvorila novu, već 10. sezonu svoga glazbeno-natjecateljskog showa – “Zvijezde pjevaju”. U prvoj emisiji upoznali smo pjevačke parove koji će se iz tjedna u tjedan, iz subote u subotu, boriti svojim glasovima za vaše glasove, kao i za ocjene našeg zvjezdanog žirija.

Pod uredničkom palicom Uršule Tolj, te redatelja nove sezone Tihomira Žarna i scenariste Alena Đurice, uz već desetu sezonu dobro uigrani voditeljski par Barbaru Kolar i Duška Ćurlića, te ispred već tradicionalno “strogog ali pravednog” zvjezdanog žirija u sastavu Danijela Martinović, Jurica Pađen i Marko Tolja, a kojima se ove sezone pridružila i nova četvrta članica, jedna od ponajboljih glasova hrvatske glazbene scene, splitska pjevačka diva Zorica Kondža – svoje pjevačke snage večeras je premijerno odmjerilo osam natjecateljskih parova – zvijezdanih natjecatelja i njihovih osam pjevačkih mentora.

Jedan od mentora je i naš Stjepan Lach koji je u paru s voditeljicom Majom Ciglenečki, a nastupili su pjesmom “Ponoćna zvona”.

Pobrali su pohvale žirija i osvojili ocjene 7, 7, 7 i 8 te se tako nakon prve emisije popeli na vrh ljestvice, točnije na drugo mjesto. Prvi su Iva Jerković i Ivo Amulić, a treći Marko Braić i Gina Damjanović

Pogledajte njihov nastup:

(www.icv.hr, hrt.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content