Virovitičanka Sanja Janković u ‘Milijunašu’ osvojila 32 tisuće kuna: Na pitanju za 64 tisuće potrošila zadnji džoker i na kraju pogriješila

Virovitičanka Sanja Janković, koja je natjecanje u kvizu ‘Tko želi biti milijunaš’ započela prošlog četvrtka, emisiju je napustila je s 32 tisuće kuna netočno odgovorivši na 11. pitanje iz područja filmske umjetnosti.

Sanja Janković u prošlotjednom ‘Milijunašu’ ponudila je pet točnih odgovora, a prvoga džokera, ‘zovi’, iskoristila je na pitanju za prelazak drugoga praga. No kako džoker nije znao je li angora, kamelhar, kašmir ili moher vlakno koje se dobiva od vrste kunića, 33-godišnja Sanja potražila je pomoć znalaca. Ponudivši angoru kao točan odgovor Sanja je uz pomoć znalca Brune stigla do pitanja za 64 tisuće kuna.

‘Tko pred smrt izgovori: ‘Svi ti trenuci nestat će u vremenu, kao suze na kiši. Vrijeme je za umiranje?’, glasilo je iduće pitanje. Ponuđeni odgovori bili su antagonist Avatara, Matrixa, Istrebljivača ili Terminatora. Sanja se poslužila preostalim džokerom ‘pola-pola’ te suzila izbor na antagonista Matrixa i Istrebljivača. Sanja se naposljetku opredijelila za antagonista Matrixa i time osvojila je 32 tisuće kuna – prenosi tportal.hr

Naime, oproštajne su to riječi replikanta Royja Battyja, kojega je utjelovio Rutger Hauer u ZF noir filmu Istrebljivač, originalna naslova Blade Runner, nastalom u režiji glasovitog Ridleyja Scotta.

(tportal.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content