VPŽ i Grad Slatina financirat će izradu idejnog rješenja za izgradnju športske dvorane pri OŠ Josipa Kozarca Slatina

Virovitičko-podravska županija i Grad Slatina zajednički će financirati izradu projektne dokumentacije – Idejnog rješenja za izgradnju športske dvorane pri OŠ Josipa Kozarca Slatina. Virovitičko-podravski župan Igor Andrović i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić potpisali su Ugovor o sufinanciranju izrade projektne dokumentacije vrijedne 117.500 kuna s tvrtkom Arhis d.o.o. Slatina.

Ugovorom je usuglašeno da će Virovitičko-podravska županija i Grad Slatina zajednički financirati izradu spomenute dokumentacije u jednakom iznosu, te će Grad Slatina do kraja travnja ove godine doznačiti 50 posto od ukupno ugovorene vrijednosti usluga na ime Virovitičko-podravske županije.

Ovo je prvi korak da Osnovna škola Josipa Kozarca, kao i grad Slatina, dobiju novu sportsku dvoranu. Virovitičko-podravska županija u zadnjih nekoliko godina značajna je sredstva uložila u energetsku obnovu i uređenje Sportske dvorane Marka Marulića u Slatini, jedinog takvog objekta u ovom gradu. No, zbog velikog broja klubova, sportaša, kao i sportaša rekreativaca, u Slatini nedostaje prostora za održavanje treninga i sportskih natjecanja. Nova sportska dvorana omogućila bi još veći angažman slatinskih sportaša te još bolje uvjete bavljenja sportom učenika OŠ Josipa Kozarca.

(slatina.hr, vpz.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content