Županijska završnica u košarci za učenice sedmih i osmih razreda: Košarkašice Nazora uvjerljivo do naslova

U sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimir Nazor u Virovitici, u organizaciji Školskog sportskog saveza virovitičko–podravske županije i škole domaćina, održana je Županijska završnica školskih sportskih klubova osnovnih škola za učenice sedmih i osmih razreda u košarci.

Na završnici su sudjelovale tri ekipe, Osnovne škole Antun Gustav Matoš iz Čačinaca, IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice i Mladost iz Osnovne škole Vladimir Nazor iz Virovitice.

Domaća ekipa bila je uvjerljiva i bez većih problema došla je do naslova. Uzbudljivo je bilo u susretu za treće mjesto između IBM i ekipe iz Čačinaca. IBM je vodio od početka, ali su se košarkašice iz Čačinaca u posljednje dvije minute približile na samo dva koša zaostatka, međutim nisu uspjele doći do preokreta.

Pobjednička ekipa Mladosti, uz naslov, se plasirala na Državnu završnicu koja će se održati od 3. do 5. travnja u Poreču.

Pehare ekipama podijelila je ravnateljica Osnovne škole Vladimir Nazor Sanjica Samac.

Mladost: Nika Pavelić, Dora Lakota Kovač, Lana Ojurović, Korina Bosnić, Monika Požežanac Sabolić, Maja Lena Bucifal, Alisa Lovreković, Margareta Cenger, Tena Tolušić, Ena Salajić, Martina Sabo, Terezija Benko, Lorena Kanižaj i Lana Bajivić. Voditelj: Krum Stevanovski.

Rezultati:
Mladost – IBM 37:1
Čačinci – Mladost 8:24
IBM – Čačnci 13:8

Poredak:
1. Mladost
2. IBM
3. Čačinci

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content