1. HRL SJEVER Nakon 12 sušnih kola rukometaši Viro Virovitice upisali pobjedu na gostovanju u Prelogu

U posljednjoj utakmici 24. kola 1. hrvatske lige Sjever rukometaši Viro Virovitice pobijedili su na gostovanju u Prelogu istoimenu domaću momčad 32:29.

Na samom početku utakmice, u desetoj sekundi, Virovitičani su ostali bez mladog Leona Matijevića koji je u prvom prodoru nezgodno pao i slomio ruku. To je očito djelovalo na gostujuće rukometaše pa su igrači Preloga prvih petnaestak minuta bili u prednosti. Od 15 minute igrači Viro Virovitice su bili u stalnoj prednosti. Obranom 3-3 iznenadili su igrače Preloga prisilivši ih u više navrata na pasivni napad. Na odmor se otišlo s virovitičkom prednošću 15:11. U drugom dijelu rukometaši Viro Virovitice su još više dominirali terenom te su otišli na +8 (29:21). Do kraja igrači Preloga uspjeli su ublažiti poraz na konačnih 32:29.

U Virovitičkim redovima u kontrama je odličan bio Leon Dujmović koji jer koristio asistenciju vratara Karla Štimca. Igru je odlično organizirao Domagoj Šepak proigravajući raspoloženog Vladimira Flanjka, a u napadačkim akcijama istaknuo se i talentirani Dominik Arsić.

Najefikasniji u redovima Viro Virovitice bili su Vladimir Flanjak i Leon Dujmović s po devet, te Dominik Arsić s pet zgoditaka.

Ovom pobjedom momčad Viro Virovitice ozbiljno se uključila u borbu za opstanak u ligi.

Viro Virovitica: Dino Meter, Karlo Štimac, Karlo Starčević, Filip Kosanović, Mateo Drinovac 2, Vladimir Flanjak 9 (1), Hrvoje Vašarević, Toni Smunti 1, Robert Rešetar 1, Ivan Vrbančić 4, Davorin Kolar, Dominik Arsić 5, Domagoj Šepak 1, Leon Dujmović 9 (2), Rene Velić i Leon Matijević. Trener: Matko Crljenić.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content