1. ŽNL Denis Kovač postigao ‘nestvarnih’ sedam zgoditaka, Bratstvo na gostovanju ‘deklasiralo’ Gradinu

U prvoj utakmici 20. kola 1. županijske nogometne lige momčad Bratstva iz Gornjeg Bazja pobijedila je posljednjeplasiranu Gradinu na njenom terenu s visokih 10:2.

Prvo ime utakmice bio je Denis Kovač, koji se očito u potpunosti oporavio od ozljede s kojom je zimus imao dosta problema. Kovač je postigao gotovo ‘nestvarnih’ sedam zgoditaka.

– U svojoj dosadašnjoj karijeri još niti jednom nisam uspio na jednoj utakmici postići toliko zgoditaka, čak ni u mlađim uzrasnim kategorijama – dan nakon susreta rekao nam je Denis.

Domaću mrežu načeo je Matej Vinak u četvrtoj minuti, slijedio je zgoditak Vedrana Bajivića u sedmoj minuti, a zatim je Denis Kovač postigao svoju prvu seriju od tri zgoditka u 39. te 40. i 43. minuti. S rezultatom 5:0 za Bratstvo otišlo se na odmor.

Prvi strijelac za domaću momčad bio je Vladimir Puškarić u 48. minuti. U 62. minuti Bajivić svojim drugim pogotkom povećava gostujuću prednost na 6:1. Slijedi druga serija Denisa Kovača od tri zgoditka, koje je postigao u 64. te 78. i 82. minuti. Na 9:2 svojim drugim pogotkom smanjuje ponovno Puškarić u 85. minuti. Golijadu je zaključio, a tko drugi nego Kovač, svojim sedmim zgoditkom u 87. minuti.

Bratstvo je nakon domaćeg poraza od Borove ponovno pokazalo da ovog proljeća igra u odličnoj formi.

Gradina – Bratstvo 2:10
Igrač utakmice: Denis Kovač

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content