1. ŽNL Gradina i Bratstvo u jedinom subotnjem susretu, derbiji u Borovi i Zdencima, Rezovac na Laništu domaćin Crncu

Ovog vikenda u 1. županijskoj nogometnoj ligi igraju se utakmice 20. kola. Dogovorom klubova, svoju utakmicu Gradina i Bratstvo iz Gornjeg Bazja igraju u subotu, 23. travnja u 17 sati. Gradina se nalazi na posljednjem mjestu i sigurni je ‘putnik’ u drugoligaško društvo. To je prilika gostima iz Gornjeg Bazja da nadoknade propušteno u prošlom kolu, kada su na Školskom vrtu protiv Borove doživjeli prvi proljetni poraz, međutim, ne smiju olako shvatiti domaću momčad, jer trener Marijan Puškarić raspolaže kvalitetnim igračkim kadrom, s kojim definitivno može napraviti iznenađenje.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 24. travnja u 17 sati. Derbi se igra u Borovi, gdje domaćin, koji je četvrti na tablici, dočekuje drugoplasirani Voćin. U domaćim redovima neće biti Emila Vračarića, dok bi gosti trebali biti kompletni. Gledajući proljetnu formu, Borova bi trebala biti bliža pobjedi.

Drugi derbi igra se u Zdencima, gdje domaća Sloga ugošćuje Mikleuš. Obje momčadi proljetos ne igraju na jesenskoj razini. Nakon dva pozitivna rezultata i Sloga i Mikleuš pokušat će nastaviti pozitivan niz. Oba trenera raspolažu s nekoliko kvalitetnih igrača, što garantira zanimljivu utakmicu.

Podravac u Sopju dočekuje Podgorje. Domaća momčad je favorit, ali treba uzeti u obzir činjenicu da je Podgorje na sva tri proljetna gostovanja došlo do tri boda. U gostujućem sastavu neće moći nastupiti Luka Vukšić i Tomislav Krmpotić.

Mladost je u svojoj ‘Rupi’ favorit u utakmici sa Slavonijom iz Sladojevaca, međutim, gosti se bore za opstanak u ligi te će pokušati doći do gostujućeg uspjeha s kojim bi se učvrstili u sigurnoj zoni.

Nakon uvjerljive pobjede na gostovanju u Miljevcima, nogometašima Rezovca bi pobjeda u domaćem susretu s Crncem imala veliko značenje za osiguranje ligaškog statusa. Gosti se nalaze u nezavidnoj poziciji i sigurno se neće predati bez velike borbe.

Dinamo bi na svom terenu u Četekovcu trebao biti favorit u susretu s Mladosti iz Miljevaca, međutim, domaća momčad već četiri kola ne zna za pobjedu. Gostima bi pozitivan rezultat značio veliki korak u ‘bijegu’ iz opasne zone. U momčadi Dinama zbog tri žuta kartona neće moći igrati Filip Puškadija.

1. ŽNL, 20. kolo – Subota, 23. travnja u 17 h

Gradina – Bratstvo Gornje Bazje

Suci: M. Lončar, H. Selenić, A. Nikolić

Delegat: Radočaj

1. ŽNL, 20. kolo – Nedjelja, 24. travnja u 17 h

Rezovac – Crnac

Suci: M. Presečan, M. Lončar, I. Majstorović

Delegat: Moslavac

Podravac Sopje – Podgorje

Suci: D. Rakitničan, D. Kokorić, M. Loparac

Delegat: Stojanović

Sloga Zdenci – Mikleuš

Suci: N. Vargović, B. Vidović – Volenik, Mario Lješčak

Delegat: Stipanić

Borova – Voćin

Suci: N. Kečkiš, T. Resler, Matija Lješčak

Delegat: Zagorac

Mladost Čačinci – Slavonija Sladojevci

Suci: N. Kristić, Saša Ličinić, A. Nikolić

Delegat: Stošić

Dinamo Četekovac – Mladost Miljevci

Suci: G. Loparac, H. Selenić, M. Brdarić

Delegat: Borbaš

1. ZNL 2

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content