1. ŽNL Obžetić i Hodak zajedno zabili 31 pogodak, ‘topnik’ Borove prvi strijelac lige sa šest utakmica neigranja, Babec i Dorinka ‘pušu mu za vratom’

Na travnjacima županijskih prvoligaša proteklog su vikenda odigrani susreti 17. prvenstvenog kola.

Na vrhu liste strijelaca došlo je do promjene. Sada je vodeći napadač četvrtoplasirane Borove Darko Obžetić sa 18 postignutih pogodaka. Obžetić se na prvo mjesto ‘probio’ nakon gostovanja u Podgorju. U visoku pobjedu svoje momčadi (11:0) ugradio je četiri pogotka. Zanimljivo je istaknuti kako je Obžetić zbog ranije suspenzije (pet utakmica kazne) i jedne utakmice neigranja zbog crvenog kartona u Kupu, dosad odigrao 11 od 17 mogućih susreta, ali svejedno je stigao do vodeće pozicije.

Pogledom na tablicu, jasno je kako ćemo do posljednjeg ligaškog kola gledati uzbudljivu i neizvjesnu bitku za najboljeg ligaškog ‘topnika’.

Antonio Babec (Podravac Sopje) nalazi se na drugom mjestu sa 17 pogodaka, a isti broj golova upisao je i Matej Dorinka (Dinamo Četekovac).

Milan Prlić (Sloga Zdenci) na brojci je od 14 pogodaka, dok su zgoditak manje postigli Marino Grizelj (Podgorje) i Dominik Hodak (Borova).

1. ŽNL: Lista strijelaca nakon odigranog 17. kola

18 – Darko Obžetić (Borova)

17 – Antonio Babec (Podravac Sopje), Matej Dorinka (Dinamo Četekovac)

14 – Milan Prlić (Sloga Zdenci)

13 – Marino Grizelj (Podgorje), Dominik Hodak (Borova)

11 – Josip Jančić (Mikleuš), Denis Kovač (Bratstvo)

(www.icv.hr, ts, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content