2. HRL SJEVER ”Lavicama” dovoljna dva boda za potvrdu naslova, a ona mogu stići već sutra na gostovanju u Slavonskom Brodu

Iako su do kraja sezone ostala još četiri kola, rukometašice 1234 Virovitice već bi ovog vikenda mogle potvrditi prvo mjesto i proslaviti naslov prvakinja. Zahvaljujući porazu Podravke 2 Lino od Đurđevca, ”lavice” su se od prvih pratiteljica odvojile na šest bodova, a s obzirom da su protiv Koprivničanki slavile u oba navrata, i u Virovitici i u Koprivnici, s nova dva boda prednost će biti nedostižna.

Grdićeve izabranice sezonu će pokušati ”dovršiti” već sutra (subota) u Slavonskom Brodu gdje će ih dočekati domaća ekipa, no u slučaju lošijeg rezultata preostali su još popravni ispiti protiv Vinkovaca i Koke 2 na domaćem terenu, te protiv Garešnice u gostima, u zadnjem kolu.

Prvi dvoboj između 1234 Virovitice i Broda ”lavice” su privele kraju s +7 (29:22), a utakmica je bila riješena na samom otvaranju budući da su Virovitičanke u susret ušle serijom 6:0. Hoće li se isti scenarij gledati i sutra i hoće li Darko Grdić odmarati neke od igračica, budući da ih u srijedu očekuje ogled četvrtzavršnice Kupa Hrvatske protiv Podravke Vegete, ostaje nam za vidjeti.

Susret u Slavonskom Brodu na rasporedu je u 16 sati, a odigrat će se u SD Brod.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content