2. HRL SJEVER Pitomačanke sa samo deset igračica došle do velike pobjede Osijeku: Tamara Štefanec ponovno najefikasnija s čak 15 pogodaka

U susretu 19. kola 2. hrvatske lige Sjever, rukometašice Pitomače pobijedile su u Osijeku drugu ekipu domaćeg prvoligaša rezultatom 30:28.

Ekipa Pitomače doputovala je u slavonsku metropolu sa samo deset igračica: dvije vratarke i osam igračica u polju, međutim, igračice su pokazale da i u tako okrnjenom sastavu mogu doći do ‘punog plijena’.

U prvom dijelu utakmice ekipe su se izmjenjivale u prednosti, ali niti jedna ekipa nije imala više od jednog zgoditka prednosti. Na odmor se otišlo u egalu, rezultatom 14:14. U istom ritmu se nastavilo igrati i u drugom dijelu, s tim da su obje ekipe u nekoliko navrata imale +2.

U posljednje dvije minute se ulazi s prednošću Osječanki 27:26, međutimm gošće iz Pitomače serijom 4:0 dolaze do kapitalne prednosti s kojom su osigurale pobjedu.

U redovima Pitomače najefikasnije bile su Tamara Štefanec s 15 te Nina Ferić i Mia Zagrajski s po pet zgoditaka.

Pitomača: Iva Biuk, Iva Blažević, Erin Pintarić, Nina Ferić 5, Tamara Štefanec 15 (7), Sofija Martinčević, Marija Roberta Magić 2, Karla Paleka, Mia Zagrajski 5 i Dora Šandrovčan 3 (1). Trenerica: Sanja Šandrovčan.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content