2. NL NS SJEVER/ISTOK U-11 Šafran i Huđ odlučili utakmicu u Pitomači: Voćin golovima Jozića i Tašića imao prednost na poluvremenu, no bodovi ipak odlaze u Daruvar

Proteklog vikenda odigrano je nekompletno 11. kolo 2. NL Sjever/Istok za početnike.

Suhopoljski ‘grofovi’ relativno su se lako obračunali s Pitomačom budući da su na gostovanju slavili sa sigurnih 5:1. Luka Šafran doveo je Suhopolje u prednost nakon 11 minuta igre, izjednačio je Lovro Smolčić pet minuta kasnije, no Šafran je s dva nova gola u 19. i 32. minuti odveo ‘žuto-zelene’ na dva pogotka prednosti. Utakmicu je, također s dva zgoditka, ‘riješio’ Luka Huđ u 36. i 39. minuti.

Uvjerljivo je bilo i Bratstvo koje je u Gornjem Bazju slavilo protiv Podravca iz Virja s visokih 8:2. Domaćini su na odmor otišli s pet pogodaka prednosti. Dva pogotka u prvom poluvremenu postigla je Ana Špoljar, a po jednog su dodali Ivan Špoljar, Gabrijel Jurić i David Zdjelar. Ivan Špoljar upisao je svoj drugi zgoditak u nastavku, dva pogotka postigao je i Marko Iličić, dok je strijelac oba pogotka gostiju bio Robert Bogdan.

Iako su imali prednost na poluvremenu, nogometaši Voćina nisu uspjeli slaviti protiv vodećeg Daruvara. Gosti su poveli golom Marka Urbaneka nakon pet minuta igre, no utakmicu su do predaha preokrenuli Filip Jozić i Petar Tašić. Nastavak utakmice donio je dva nova zgoditka, a oba su postigla gostujući igrači. Prvo je Miha Bartoš izjednačio rezultat u 32. minuti, dok je pobjedu gostima donio Ian Boroš u 48. minuti utakmice.

Nogometaši Slatine gostovali su proteklog vikenda u Đurđevcu iz kojeg se vraćaju s jednim bodom. Strijelac za domaću momčad bio je Vito Pandur u 22. minuti utakmice, dok je konačan rezultat postavio Noa Demeter u 41. minuti.

Utakmica 11. kola između Papuka i No Limit Tvina trebala bi biti odigrana u četvrtak 21. travnja u 16:30 sati.

tab

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rajnović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content