2. NL NS SJEVER/ISTOK U-11 Slatina golovima Ostojića i Podboja slavila u Pitomači: Bratstvo poraženo od Graničara, a No Limit Tvin od Daruvara

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 13. kola 2. NL NS Sjever/Istok.

Nogometaši No Limit Tvina uvjerljivo su poraženi na gostovanju u Daruvaru. Četri pogotka za domaću momčad postigao je Matej Majdak, Matko Marić postigao je jedan zgoditak manje, dok su po pogodak upisali Gabriel Jurkić, Mihael Mihalik, Miha Bertoš i Deni Pejčin.

Voćin je sa sigurnih 5:0 slavio protiv Podravca iz Virja. Domaći sastav poveo je zgodicima Ante Jozića, a po zgoditak su upisali Petar Tašić, Filip Jozić i Franjo Gusić.

Slatina je upisala tri boda na gostovanju u Pitomači. Gosti su poveli 2:0 golovima Nikole Ostojića i Dorijana Podboja, dok je Pitomača smanjila golom Lovre Smolčića.

U Gornjem Bazju Bratstvo je ugostilo đurđevački Graničar, a domaća momčad poražena je rezultatom 7:0. Po dva pogotka postigli su Ema Čikvar i Vito Ferenčić, jedan zgoditak postigao je Ivan Špoljar, dok su preostala dva zgoditka autogolovi Jelene Ivoš i Ane Špoljar

Dodajmo kako će utakmica između Papuka i Suhopolja biti odigrana naknadno.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content