2. NL NS SJEVER/ISTOK U-13 ‘Hat-trick’ Frana Kovačeva i Leona Podravca: Slatina stigla do boda na gostovanju u Đurđevcu

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 11. kola 2. NL NS Sjever/Istok za mlađe pionire.

Nogometaši Daruvara i u ovom su uzrastu ‘uzeli’ bodove u Voćinu. Toni Njegomir doveo je goste u vodstvo nakon 23. minute igre za prednost kojom se otišlo na predah, u nastavku utakmice Karlo Vujanić povisio je na 2:0, smanjio je Josip Tomić u 57. minuti, dok je konačnih 3:1 postavio Teo Sivonjić dvije minute kasnije.

Tri gola u uvodnih šest minuta vidjeli smo u Pitomači gdje je istoimeni domaćin dočekao Suhopolje. Fran Kovačev doveo je domaćina u vodstvo u 3. minuti, izjednačio je Leonardo Čipčija u 5., a Kovačev je vratio Pitomaču u vodstvo minutu kasnije. Isti je igrač zaslužan i za 3:1, dok je preostala dva zgoditka domaće momčadi postigao Toni Oberan. Konačnih 5:2 postavio je Luka Milković u 59. minuti.

Prvo ime susreta između Bratstva i Podravca iz Virja bio je Leon Podravac koji je za domaći sastav postigao tri pogotka. Jedan zgoditak na utakmici postigao je i Ivan Zdjelar za uvjerljivu pobjedu domaćina rezultatom 4:0.

Utakmica između đurđevačkog Graničara i Slatine završila je podjelom bodova rezultatom 1:1. Viktor Turbelija doveo je Graničar u prednost, dok je konačnih 1:1 postavio Mislav Krznarić.

Susret 11. kola između Papuka i No Limit Tvina odigrat će se u četvrtak 21. travnja.

tabli

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rajnović)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content