3. HNL SJEVER Kompletna Virovitica pred svojim navijačima protiv direktnog konkurenta za ligaški opstanak

Proljetni nastavak natjecanja u 3. hrvatskoj ligi Sjever nogometaši Virovitice igraju puno bolje nego što je to bilo jesenas. U jesenskom dijelu natjecanja u 14 odigranih kola osvojili su samo četiri boda, dok su u proljetnom dijelu u pet kola osvojili sedam bodova, šest na svom terenu i jedan na gostovanju u Koprivnici.

U subotu, 2. travnja u 16.30 sati igraju se utakmice 20. kola. Na terenu Sportskog centra Vegeška virovitički ‘narančasto–crni’ domaćini su Podravcu iz Virja. Virovitica i Podravac su trenutno prvi ‘susjedi’ na tablici, Virovitica je dvanaesta s osvojenih 11 bodova, dok su Virovci jedanaesti s 13 bodova.

Za razliku od Virovitičana, momčad iz Virja u pet proljetnih kola osvojila je samo jedan bod i to u prošlom kolu u domaćoj utakmici s Podravinom iz Ludbrega odigravši 1:1.

Za razliku od gostovanja u Bjelovaru, kada zbog žutih kartona i bolesti trener Virovitice Krešimir Crvenka nije mogao računati na nekoliko standardnih prvotimaca, svi igrači trebali bi mu biti na raspolaganju u utakmici s Podravcem.

– U kompletnom sastavu dočekujemo direktnog konkurenta u borbi za opstanak u ligi. Želimo nastaviti pobjednički niz na domaćem terenu i idemo osvojiti tri boda, to nas pred našim navijačima jedino zanima u ovom susretu – najavio je Crvenka.

Pobjedom u susretu s gostima iz Virja, momčad Virovitice bi konačno napustila posljednje mjesto na tablici.

Utakmicu sudi Nino Šimatović, prvi pomoćnik je Patrik Tkalčević, drugi pomoćni sudac je Marin Ćosić, dok će dužnost četvrtog suca obnašati Dino Sabljić. Delegat je Igor Franolić.

3. HNL Sjever, 20. kolo: Subota, 2. travnja u 15:30 h

Mladost Ždralovi – Rudar (MS)
Koprivnica – Bjelovar
Virovitica – Podravac Virje
Podravina Ludbreg – Radnik Križevci
Polet (SMnM) – Međimurje
Varteks – Papuk Orahovica

3. HNL Sjever

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content