4. LIGA BJ-KC-VT Slatina potvrdila odličnu proljetnu formu: Šuntić, Potočki i Rupčić poentirali za tri boda u Ferdinandovcu

U nedjelju, 10. travnja u 18. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica nogometaši Slatine gostovali su u Ferdinandovcu, gdje su došli do treće pobjede u proljetnom dijelu sezone, bilo je 3:2.

Gosti su poveli u 15. minuti pogotkom mladog Marka Šuntića, kojemu je trener Petrović, po prvi puta dao povjerenje od prve minute, a on je uzvratio odličnim zgoditkom, ali i igrom. Na 2:0 povećao je Matej Potočki u 31. minuti.

To kao da je razbudilo domaću momčad, koja je u samo tri minute postigla dva zgoditka i poravnala na 2:2. Strijelci su bili Josip Fuček u 32. i Karlo Đipalo u 35. minuti. S neriješenim rezultatom otišlo se na odmor.

Pitanje pobjednika riješeno je u 61. minuti, kada je treći pogodak za Slatinu postigao Florijan Rupčić. Do kraja susreta gosti su zatvorili sve prilaze svom golu čime su osigurali vrijednu pobjedu i tri boda.

– Domaća momčad je pokazala da ima kvalitetan sastav i da bi trebala biti puno bolje plasirana na tablici. Mi smo još jednom pokazali da najbolje igramo kad se ne opterećujemo rezultatom i plasmanom – izjavio nam je kratko trener Slatine Dario Petrović.

Slatinska momčad i dalje je na visokoj trećoj poziciji s četiri boda manje od drugoplasirane Pitomače.

Ferdinandovac – Slatina 2:3
Igrač utakmice: Marko Šuntić

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content