4. LIGA ‘Grofovi’ okrenuli rezultat protiv Mladosti i upisali vrijedna tri boda

Nogometaši Suhopolja upisali su vrijedna tri boda na domaćem terenu u susretu 20. kola. ‘Grofovi’ su jučer (subota) na stadionu Park  dočekali Mladost iz Kloštra Podravskog protiv koje su u prvom susretu uvjerljivo poraženi, no izabranici Samuela Spudića uzvratili su im za spomenutu utakmicu.

Niti u ovoj utakmici Suhopolje nije bilo kompletno. Izostali su Pelko, Kirin i Buzuk, no u sastav se vratila većina igrača koja nije igrala u Kup utakmici protiv Lukača 05.

 Gosti su ipak nešto bolje ušli u utakmicu, nakon 13. minuta Petar Kramarić je matirao Natanaela Vidaka, no odgovor ‘žuto-zelenih’ nije se dugo čekao. Dean Klemen svojim je golom izjednačio utakmicu u 29. minuti, dok je desetak minuta kasnije potpuni preokret donio Eric Augusto Akassou za 2:1 nakon prvih 45 minuta.

Svoju dominaciju Suhopolje je iskoristilo u još dva navrata. Akassou je u 61. svojim drugim golom odveo utakmicu u mirne vode, dok je utakmicu zaključio Dominik Bogati u 78..

Unatoč pobjedi ‘grofovi’ su i dalje ostali na 11. poziciji, bodovna razlika za sedmoplasiranim Borcem iznosi četiri, za osmoplasiranim Ferdinandovcem dva, a za Čazmom i Mladosti samo jedan bod.

tt 12

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content