4. LIGA Suhopolje dočekuje desetkovani đurđevački Graničar: ‘Grofovi’ u 18. kolu traže novi bijeg sa začelja tablice

18. kolo 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na rasporedu je ovog vikenda, a u sutrašnjem (subota) dvoboju nogometaši Suhopolja, u derbiju začelja, ugostit će desetkovani đurđevački Graničar. Đurđevčani će, nakon poraza u prošlom kolu protiv Dinama iz Predavca (2:1), u Suhopolje doputovati bez četvorice suspendiranih igrača. Zbog trećeg žutog kartona u sastavu neće biti Maria Šostareca, Nine Šehića i Jana Fusića, a neće biti niti Mladena Filipovića koji je po završetku prošlotjedne utakmice zaradio crveni karton što ga je ‘koštalo’ dvije utakmice suspenzije.

Izostanaka nebi trebalo biti u Suhopolju koje sutrašnji dvoboj dočekuje nakon visokog poraza u Slatini (5:1). ‘Grofovi’ su i dalje u nezavidnoj situaciji, na pretposljednjem 13. mjestu prvenstvene ljestvice, no pobjedom u sutrašnjem dvoboju, a ovisno o ostalim rezultatima, mogli bi se približiti sredini tablice. ‘Žuto-zeleni’ su do prvog boda ove sezone došli upravo protiv Đurđevčana, na gostovanju su remizirali rezultatom 2:2, a trener Samuel Spudić nada se punom plijenu nakon sutrašnjih 90 minuta.

– Što se izostanaka tiče, vidjet ćemo što će biti s Čubelićem koji se ozlijedio proteklo kolo. Marko Sertić je zaradio jedan udarac u koljeno na posljednjem treningu, vidjet ćemo danas što će biti s njim, svi ostali trebali bi biti na raspolaganju, a nadam se kako će i spomenuti dvojac zaigrati sutra. Protiv Graničara moramo ići na tri boda, ‘gori’ nam pod nogama i ne smijemo kiksati. Imali smo dobru priliku za odvojiti se i za hvatanje priključka, no na žalost nekoliko slabijih predstava koštalo nas je bodova. Porazom u Slatini malo smo pali u psihičkom smislu, no vjerujem kako ćemo se vratiti već sutra. Đurđevac je ekipa koja je u našem rangu, s kojom možemo igrati i s kojom se možemo nadigravati, a svakako se nadam i novoj pobjedi- rekao je Spudić

Utakmica između Suhopolja i Graničara na rasporedu je u 16:30 sati. Glavni sudac utakmice bit će Armin Gadžo, pomoćnici su mu Alen Jozić i Luka Živković, dok će funkciju delegata obnašati Mario Zagorčak.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rajnović)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content