Antun Blažević ponovno izabran za predsjednika Rukometnog saveza Virovitičko–podravske županije

Popuštanjem epidemioloških mjera, u virovitičkom restoranu Flora u petak, 29. travnja održana je izvještajno – izborna skupština Rukometnog saveza Virovitičko–podravske županije.

Nakon pozdravne riječi, predsjednik Saveza Antun Blažević podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće, a izvješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Venus.

Antun Blažević se posebno zahvalio Franji Meteru, koji je dosad obnašao dužnost županijskog koordinatora za mlađe uzraste, a napušta tu funkciju iz osobnih razloga. Franjo Meter je tom prilikom izjavio da će i dalje uvijek biti pripravan pomoći svim klubovima u radu.

Nakon toga, zbog isteka mandata, razriješeni su predsjednik, Izvršni i Nadzorni odbor. Jedini kandidat za novog predsjednika bio je dosadašnji predsjednik Antun Blažević, koji je dobio potporu za kandidaturu 16 od 20 skupštinara. Shodno tome, on je i izabran za predsjednika, uz jedan suzdržan glas.

IMG 2498 Custom

Jednoglasno su izabrani novi Izvršni i Nadzorni odbor. U Izvršni odbor su, uz predsjednika, izabrani: Bojan Mijok, Danijel Petković, Alen Šahinović, Biljana Frajhaut, Ivan Vuković i Branko Krušelj, dok Nadzorni odbor čine Miroslav Venus, Željka Grahovac i Igor Tomljanović.

Plan rada i financijski plan za 2022. godinu usvojeni su jednoglasno. Na kraju je novoizabrani predsjednik pohvalio niz ovogodišnjih uspjeha: naslov prvakinja rukometašica 1234 Virovitice u 2. HRL Sjever, naslov prvaka rukometaša Slatine u 2. HRL Istok i naslov prvaka rukometaša Orahovice u 3. HRL Istok, ali i dobre igre rukometašica Pitomače i Mikleuša te rukometaša Viro Virovitice. Tu se mogu spomenuti plasmani na Državne završnice mladih selekcija rukometašica 1234 Virovitice i Slatine, odnosno rukometaša Viro Virovitice i Slatine.

Povela se i rasprava o jačanju županijskih liga za mlade uzraste, koje trebaju biti temelj za razvoj budućih igračica i igrača.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content