FOTO Nakon dvije godine stanke Tuning & Style show Našice ponovno privukao velik broj zaljubljenika u automobile iz cijele Hrvatske

U samom središtu Našica danas (nedjelja) je održan sada već tradicionalni Tuning & Style show koji je, nakon dvije godine stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa, ponovno privukao velik broj zaljubljenika u automobile iz cijele Hrvatske.

Organizator je i ove godine bio Auto-moto klub “Venom” Slavonija na čelu s predsjednikom Ivicom Šarčevićem, a za razliku od prijašnjih izdanja, današnje je bilo humanitarnog karaktera. Novac prikupljen od kotizacija, hrane i pića organizator je odlučio donirati dvjema udrugama, Socijalnoj samoposluzi Našice i DND-u Našice.

Ovom događaju nazočio je i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, koji se prigodnim riječima obratio nazočnima i podijelio pehare za TOP 15 natjecatelja style ‘showa’.

– Lijepo je ponovno vidjeti u Našicama ovako velik broj zaljubljenika u automobile koji su danas ovdje došli iz svih krajeva Hrvatske. Sve pohvale organizatorima koji su odradili odličan posao, a ono najbitnije u cijeloj priči je da sav prikupljen novac odlazi u humanitarne svrhe. Bio je ovo sedmi po redu Tuning & Style show i vidimo se sigurno i iduće godine – rekao je, između ostalog, gradonačelnik Kašuba.

Foto-2

Nakon style natjecanja na kojem se boduju izgled automobila, kako vanjski, tako i unutarnji, zatim motorni prostor, te urednost i opći dojam, posjetitelji su saznali i tko ima ‘najglasniji’ automobil. Prvo mjesto u dB natjecanju osvojio je Josip Novak rezultatom od izmjerenih 126,1 decibela, drugi je bio Mihael Sruk (125,7 decibela), a treći s rezultatom od 124,4 decibela Mihael Klobučar.

Bio je to još jedan zanimljiv Tuning & Style show u Našicama, a odličnu atmosferu nije ‘pokvarila’ ni kratkotrajna kiša. Atraktivne ‘limene ljubimce’ možete vidjeti u fotogaleriji…

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content