Karate klub Pitomača osvojio dva odličja u Ivanić Gradu: Leona Hustić zlatna, Mateo Šimun brončani u katama

Proteklog vikenda, u Ivanić Gradu, održan je tradicionalni, šesti po redu Međunarodni karate turnir “Kik Kup Rudolf Perešin”, na kojemu je nastupilo više od 400 natjecatelja iz čak pet država. Karate klub Pitomača na ovom je turniru imao tri natjecatelja u tri različite kategorije i na kraju osvojio dva odličja, zlatnu i brončanu medalju.

Matej Makvić u kategoriji dječaka do 11 godina u prvom je kolu dominirao rezultatom 3:0, no u drugom kolu gubi rezultatom 2:1, a zbog ‘manjka sreće’ ostaje bez prilike za nastup u repasažu i ostaje bez plasmana.

Mateo Šimun u kategoriji kadeta osigurao je 3. mjesto i brončanu medalju lijepom i snažnom izvedbom majstorske kate Jion.

Leona Hustić u kategoriji juniorki osigurala je 1. mjesto i zlatnu medalju rezultatom 2:1 u finalu, a svakako treba spomenuti da je ovo prvo natjecanje na kojem je nastupila s novonaučenom i veoma zahtjevnom katom Gankaku.

-Svim natjecateljima velike čestitke i pohvale na odlično odrađenom natjecanju i naravno želimo im daljnju sreću za sva nadolazeća natjecanja koja ih očekuju – poručili su iz Karate kluba Pitomača.

(www.icv.hr, Karate klub Pitomača)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content