KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte “Zecko Koš i tajna Mrkog hrčka”, “Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne” i “Badman”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

ZECKO KOŠ I TAJNA MRKOG HRČKA – SINK
-animirani

Četvrtak, 14.04. u 18:00
Petak, 15.04. u 18:00
Subota, 16.04. u 18:00

Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Zecka Koša, mladog neobičnog superjunaka kojeg je posvojio kralj Peter, poznati pustolov. U želji da se uklopi i osjeća voljenim unatoč svojoj različitosti, Zecko Koš je opsjednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva – njegov vlastiti ujak – pobjegne iz zatvora i zaprijeti da će svrgnuti njegovog oca, Zecko Koš kreće u epsku utrku kako bi ga zaustavio. Njegova potraga za Hrčkom tame postaje prava avantura kroz koju Zecko postupno uči otvoriti se drugima i pomiriti se sa svojom različitošću, zahvaljujući prijateljima koje bismo svi voljeli imati – kornjači Abe i tvoru Meg.

Cijena ulaznice: 20 kuna

ČUDESNE ZVIJERI: DUMBLEDOREOVE TAJNE
-akcija, avantura

Četvrtak, 14.04. u 20:00
Petak, 15.04. u 20:00
Subota, 16.04. u 20:00

Profesor Albus Dumbledore shvaća da veliki mračni čarobnjak Gellert Grindelwald želi preuzeti kontrolu nad čarobnjačkim svijetom. Kako ga ne može sam zaustaviti, pomaže mu Newt Scamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog “bezjaka”. Na nevjerojatnoj misiji susrest će se stare i nove čudesne zvijeri od kojih je dio na Grindelwaldovoj strani. Dumbledore međutim zbog velikog rizika i opasnosti neće dugo ostati po strani.

Cijena ulaznice: 25 kuna

BADMAN
-komedija, akcija

Četvrtak, 14.04. u 19:00
Petak, 15.04. u 19:00
Subota, 16.04. u 19:00

Cedric (Philippe Lacheau) je komičar koji se teško probija u filmski posao i koji je postigao uspjeh samo zahvaljujući lošem publicitetu. Kad mu producent francuskog filma o superjunaku pod nazivom Badman ponudi glavnu ulogu nakon prerane smrti glumca koji je trebao igrati lik, čini se da se sreća konačno okrenula u Cedricovu korist. Međutim, jedne noći kada doživi prometnu nesreću, Cedric dobiva amneziju i kada se osvijesti, misli da je on zaista Badman i da ima misiju koju treba ispuniti. Bez obzira na gadgete s njegovog kostima, Cedric će se morati suočiti s gangsterom i ponovno zadobiti poštovanje svog oca, policijskog komesara. Moći će računati na svoju sestru Éléonore (Elodie Fontant) i svoja dva najbolja prijatelja Adama (Tarek Boudali) i Seba (Julien Arruti).

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content