Otvoren Posjetiteljsko-interpretacijski centar ”EPIcentar Sequoia Slatina”: S radom započeli restoran i hostel

Jučer (petak) je u Slatini svečano otvoren Posjetiteljsko-interpretacijski centar ”EPIcentar Sequoia Slatina”. Na početku svečanosti otvaranja nazočne je pozdravio voditelj ”EPIcentra Sequoia Slatina” Jurica Culej te ih ukratko upoznao s njegovim sadržajima i cjelokupnim projektom samog uređenja ove turističke atrakcije u srcu Slatine.

U nastavku svečanosti projekt je pozdravio pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije Bojan Mijok.

Presijecanjem vrpce, ”EPIcentra Sequoia Slatina” je otvorio slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, a posvetio ga je župnik Župe sv. Josipa preč. Dragan Hrgić.

Posjetiteljsko-interpretacijski centar ”EPIcentar Sequoia Slatina”, kojim upravlja gradska tvrtka Slatina plus u skladu sa suglasnostima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU te Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, s jučerašnjim danom pokrenuo je gospodarsku djelatnost te će restoran i hostel svim posjetiteljima biti na usluzi u radnom vremenu od 8 do 22 sata.

Sve detaljnije informacije bit će dostupne na službenim web stranicama ”EPIcentra Sequoia Slatina”, kao i u Turističkoj zajednici Grada Slatine. Ponuda restorana bazirana je na domaćoj ponudi jela i na nabavi domaćih namirnica od lokalnih OPG-a i proizvođača. Uskoro bi trebala biti otvorena i suvenirnica, što će, također, otvoriti prostor za suradnju s lokalnim proizvođačima i poduzetnicima.

(www.icv.hr, adf, mf; foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content