Ovog tjedna nastavlja se natjecanje u kategoriji pionira: Doznajte raspored i satnicu odigravanja utakmica

Ovog tjedna nastavlja se natjecanje u kategoriji pionira na području Virovitičko-podravske županije. 

PIONIRI U-9

Vodeća Virovitica gostovat će danas (četvrtak) u Slatini, dok će njihov eventualni ‘kiks’ pokušati iskoristiti suhopoljski mališani koji u subotu gostuju u Pitomači. Prvi ligaški pogodak milanovački Sokol traži protiv pretposljednjeg No Limit Tvina, dok se u posljednjoj utakmici 10. kola sastaju Bratstvo i Graničar Bušetina.

rr 3

PIONIRI U-11

Kod pionira U-11 na rasporedu su utakmice 9. kola. Stopostotna Virovitica gostovat će u Milanovcu kod Sokola, a Graničar Bušetina u Okrugljači će ugostiti Rezovac.

rr 4

PIONIRI U-13

Nakon uvjerljivih pobjeda na gostovanjima u Gradini, odnosno Mikleušu, nogometaši Virovitice i čačinačke Mladosti do novih će bodova pokušati doći na svom terenu. Virovitica će ugostiti Podgorje, a Mladost Gradinu. ŠN Orahovica u Zdencima će kao domaćin dočekati Mikleuš, a Graničar Bušetina gostuje u Borovi.

rr 5

PIONIRI U-15

Borba za prvo mjesto u ovom uzrastu vodi se između Pitomače i Munje iz Velikog Rastovca, a vidjet ćemo hoće li biti promjena nakon 10. kola. Vodeća Pitomača gostovat će u Čađavici kod Mladosti 1930., Munja na svom terenu ugošćuje ŠN Graničar Bušetina, dok će se u posljednjem susretu kola sastati čačinačka Mladost i Bilogora 1947..

rr 6

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, T. Szabo)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content