Papuk gostuje u baroknom gradu kod domaćeg Varteksa: Uz pristup kao protiv Poleta možemo do pozitivnog rezultata

Nogometaše orahovačkog Papuka u 20. prvenstvenom kolu 3. HNL Sjever očekuje gostovanje u baroknom gradu Varaždinu kod domaćeg Varteksa. Trener Dražen Pavličić na putu na posljednji trening uoči dvoboja, bez obzira na loš start njegove momčadi u nastavak prvenstva, pun je optimizma.

– Protiv lidera Poleta pokazali smo da možemo jako puno, no treba ponoviti još jednu takvu utakmicu. Ja vjerujem da momci to mogu, putujemo gotovo kompletni, ako ne računamo već duže ozlijeđene Mateja Rukavinu i Rafaela Podboja, i ako skupimo glave, hrabro uđemo u utakmicu, možemo računati na pozitivan rezultat – kaže Papukov strateg Pavličić te najavljuje dobru utakmicu.

– Bit će po meni jako zanimljiva utakmica. Varteks je momčad s kojom se može igrati i tu ćemo tražiti svoju prednost. Naravno, moramo biti hrabri, čvrsti i kompaktni te smanjiti individualne pogreške na minimum. Kao i uvijek potpuno vjerujem u svoju momčad – zaključio je Pavličić.

Utakmica u Varaždinu igra se danas (subota) u 16:30, glavni sudac je Tomislav Hlevnjak iz Herešina, pomoćnici će mu biti Matej Mađerić i Ivan Huđ iz Koprivnice, dok je četvrti sudac Marko Dergez iz Đurđevca. Delegat na utakmici je Goran Lučić iz Daruvara.

3. HNL Sjever, 20. kolo: Subota, 2. travnja u 15:30 h

Mladost Ždralovi – Rudar (MS)
Koprivnica – Bjelovar
Virovitica – Podravac Virje
Podravina Ludbreg – Radnik Križevci
Polet (SMnM) – Međimurje
Varteks – Papuk Orahovica

3. HNL Sjever

(www.icv.hr, vg)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content