Policija otkrila detalje jučerašnje prometne nesreće: U sudaru dva automobila i kamiona tri osobe ozlijeđene

Jučer, 31. ožujka oko 13:25 sati dogodila se prometna nesreća na cesti između Suhopolja i Jugovog Polja. Do nesreće je došlo kada je 53-godišnji vozač teretnog automobila osječkih registarskih oznaka vozio iz smjera Jugovo Polje u smjeru Virovitice te dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom zbog neprilagođene brzine kretanja gustoći prometa i stanju ceste udario u stražnji dio osobnog automobila daruvarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 54-godišnji vozač, koji se u trenutku udara nalazio zaustavljen na sjevernoj prometnoj traci radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera i skretanja u lijevo na kolnik županijske ceste, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

viber image 2022 03 31 14 02 06 429

Nakon udara osobni automobil je odbačen na suprotnu prometnu traku te udario u nadolazeći kamion osječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 27-godišnji vozač.

– Nakon prometne nesreće dvoje vozača i putnik su vozilom hitne pomoći, prevezeni u OB Virovitica, gdje je utvrđeno da su u prometnoj nesreći zadobili tjelesne ozlijede te su nakon ukazane pomoći pušteni kući. Vozači alkotestirani – bez reakcije. Protiv 53-godišnjeg vozača slijedi donošenje obaveznog prekršajnog naloga – kažu iz policije.

(www.icv.hr)

viber image 2022 03 31 14 07 44 291 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content