Policija planira 24-satnu kontrolu vozača pod utjecajem alkohola i droge: Možete im dojaviti lokacije na kojima trebaju provesti akciju

Planom aktivnosti organizacije ROADPOL na području zemalja Europske Unije će u tjednu od 4. do 10. svibnja biti vršen pojačani nadzor vozača pod utjecajem alkohola i droge. U tom periodu policija će pojačanu akciju provesti i na području Virovitičko–podravske županije, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

U navedenom tjednu će od 7 sati u subotu, 7. svibnja do 7 sati u nedjelju, 8. svibnja biti proveden 24-satni nadzor alkohola i droge u cestovnom prometu.

– Za planiranje provedbe ovog pojačanog postupanja pozivaju se građani na suradnju i predlaganje lokacija na području naše županije za koje smatraju da bi na njima od strane policijskih službenika trebalo vršiti nadzor vozača zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droge – kažu iz PU virovitičko-podravske.

Građani svoje prijedloge mogu od 14. do 24. travnja 2022. godine dostaviti na mail policijske uprave [email protected] ili na tel. 741-222 u periodu od 07 do 15 sati.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content