Policijska postaja Slatina i OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica pokrenuli projekt ”Plastičnim čepovima do skupih lijekova”

Policijska postaja Slatina u suradnji s Osnovnom školom Vladimira Nazora Nova Bukovica pokrenula je projekt ”Plastičnim čepovima do skupih lijekova”, u sklopu kojega su izradili kutije postavljene po punktovima u koje će sakupljati plastične čepove.

Cilj ovog projekta je pomoć Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske na način da se reciklažom prikupljenih čepova osigura financiranje nabave skupih lijekova oboljelima od teških malignih bolesti.

Projekt će se provoditi kontinuirano, tijekom cijele godine, a čepovi će se predati tvrtki Drava International Osijek koja je u obvezi naknadu za prikupljene čepove proslijediti Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske, za nabavu skupih lijekova.

Policijska postaja Slatina i OŠ V. Nazora Nova Bukovica pozivaju zainteresirane ustanove da se uključe u ovaj projekt, te dozvole postavljanje kutija za sakupljanje plastičnih čepova i poklopaca, koje će kontakt policajci Policijske postaje Slatina periodično preuzimati.

(www.icv.hr, adf; PP Slatina)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content