Preduskrsne aktivnosti Općine Bilje u “Proljeću kod Savojskog”: Dječici poklone daruju Moto zeke, a najprivlačnija je potraga za zlatnom pisanicom

Turistička zajednica Općine Bilje i ove godine planira  „Proljeće kod Savojskog“  u parku ispred dvorca Eugena Savojskog u samom mjestu, a bogati program nudi razne preduskrsne aktivnosti za sve generacije.

U podne je predviđen dolazak Moto zeka, a u 13 sati započeti će cvjetna povorka, tragat će se za pisanicama i načiniti “mega gnijezdo”.

U sklopu događanja održat će se i uskrsni sajam na kojem će sudjelovati brojni proizvođači domaće hrane, uz ponudu zabavnog sadržaja.

Prvi put priredba je održana 2018. godine, a na njoj su od tada sudjelovali razni izlagači na štandovima, kao i udruge, a sve s ciljem zajedničkog druženja i opuštanja pred blagdan Uskrsa.

– Okupljanje je planirano malo prije podneva jer točno u 12 sati dolaze Moto zeke i nose razne darove za dječicu. Od 13 do 15 sati djeca iz Osnovne škole Bilje i Dječjeg vrtića Grlica Bilje pokazat će svoje proljetne modne kreacije u cvjetnoj povorci. Prava zabava tek slijedi jer je Zeko bio jako vrijedan u sakrivanju pisanica diljem parka, a samo najbrži i najsnalažljiviji tragač pronaći će zlatnu pisanicu od 15 do 17 sati. Nakon živahne potrage vrijeme je za glazbu i ples, jer na scenu stupaju Zumbići od 17 do 18 sati, dok će se istovremeno uz navedene aktivnosti održavati radionice pod nazivom Šarena pisanica” od 15 do 18 sati- ističu organizatori u pozivnici za veselo predblagdansko druženje.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content