Restoran Ribnjak iz Našica dobitnik je zlatnog Suncokreta ruralnog turizma

I Našice imaju svog dobitnika Suncokreta ruralnog turizma. Riječ je Restoranu ribnjak iz Našica koji je dobio Zlatnu povelju u kategoriji Tradicijska (ruralna) gastronomija.

– Restoran Pansiona Ribnjak krije slavonsku čaroliju. Namirnice su uvijek svježe, osoblje stručno, ljubazno, uvijek vedro i raspoloženo omogućiti gostima vrhunski gastronomski užitak. Nudi primarno riblje specijalitete, ali su zastupljeni specijaliteti kako slavonske, tako i internacionalne kuhinje. S velikom salom, čarobnom i šarmantnom terasom, restoran goste može prihvatiti u svim godišnjim dobima, za sve prilike i proslave, čak i manje svatove. Spomenuta terasa odiše slavonskim duhom s Grofove zemlje i ribnjačarskim krajem, s mrežama i autentičnim detaljima vezanim za primarno zanatsko određenje kraja.Iz ponude restorana ističe se neizostavni fiš paprikaš s domaćom tjesteninom, šaran u rašljama, smuđ orly , teletina pod pekom, čobanac i mnoga druga ukusna jela – stoji na stranici dobitnika zlatnog Suncokreta.

Deveto izdanje tradicionalne dodjele nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award, održano je u četvrtak navečer u Cavtatu, u sklopu 5. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu. Od 138 prijava dodijeljeno je 59 nagrada u osam kategorija.

Nagradu, podsjetimo, već devet godina dodjeljuje Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”, a na nacionalnoj se razini ocjenjuju turistička seljačka (obiteljska) gospodarstva, tradicijska (ruralna) domaćinstva, tradicijska (ruralna) gastronomija, vinski turizam, craft turizam, aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, ruralno turistički projekti te projekti/nositelji zaštićenih i marketinških oznaka.

(www.icv.hr, žđl)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content