Škola nogometa općine Sopje vrši upise djevojčica i dječaka od 6 do 17 godina

Škola nogometa općine Sopje poziva sve zainteresirane djevojčice i dječake, starosti od 6 do 17 godina, da se upišu u školu nogometa. Upisi se obavljaju tijekom cijele godine.

– Osim otkrivanja mladih talenata i stvaranja zdravih mladih ljudi, sportaša, naša Škola nogometa također pruža odgoj i obrazovanje za naše članove kako bi im se osiguralo da maksimalno pokažu svoj potencijal na i izvan terena. Treninge u Školi nogometa vode licencirani treneri s dugogodišnjim iskustvom koji djeci omogućavaju stvaranje novih prijatelja i razvoj vještina i samopouzdanja, u zabavnom i sigurnom okruženju. Treneri će uvijek nastojati razviti povjerenje, poštovanje, fair play i timski rad, kao i dobru zabavu. Škola nogometa općine Sopje, koja se trenutno nalazi na stadionu “Luka” u Sopju, je zabavan način za mlade ljude da se uključe u nogomet i provode vrijeme učenja novih vještina kroz igru i zabavu. Trenutno se treninzi odvijaju ponedjeljkom i srijedom s početkom u 18:00- kažu iz vodstva Škole nogometa općine Sopje.

Sve potrebne informacije možete dobiti na kontaktima: voditelj Škole nogometa: 098/9041-727(Zrinko); e-mail: [email protected]  

(www.icv.hr, adf, Školan nogometa općine Sopje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content