VPŽ ima četiri kandidata za nagradu Suncokret ruralnog turizma Hrvatske, evo tko su oni

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” provela je ovih dana evaluaciju projekata, koje je za nagradu prijavila Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a da se ruralni turizam razvija u dobrom smjeru pokazuje i velika kvaliteta prijavljenih projekata. Dodjela nagrade Suncokret ruralnog turizma Hrvatske održat će se od 27. do 30. travnja u cavtatskom hotelu Croatia, u sklopu 5. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu.

Priznanje Suncokret ruralnog turizma Hrvatske projekt je u sklopu kojeg se jednom godišnje ocjenjuju turistička seljačka gospodarstva, tradicijska domaćinstva, tradicijske gastronomije, vinski i craft turizam, aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, ruralno turistički projekti, kao i oni koji se bave zaštićenim i marketinškim oznakama. Ova akcija jedinstveno je ocjenjivanje najboljih programa, projekata ili aktivnosti kako bi se očuvala hrvatska izvornost, omogućio nastanak ruralnog turističkog proizvoda i usluga uz promociju i razvoj ruralnih krajeva. Veliki interes za ovo tradicionalno natjecanje, koje se održava već devetu godinu, pokazuje i broj od 138 prijavljenih projekata iz cijele Hrvatske.

U Virovitičko-podravskoj županiji kandidirani su: Podrum Vineda d.o.o., Pitomačka pivovara d.o.o., JU za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Dravska priča i Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije s manifestacijom: Slavonija i Podravina Wine not?

(virovitica.info, Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content