ZBOR GRAĐANA Doznajte što će se ove godine graditi u Rezovcu: U petak na rasporedu sastanak s mještanima Jasenaša i Milanovca

Gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima u četvrtak je održao sastanak s građanima u Rezovcu. Nazočne u Mjesnom domu pozdravio je predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Vlado Hodak koji je ujedno mještanima predstavio odrađene projekte. Jedan od najvažnijih je izgradnja novog nogostupa koji spaja Rezovac s Viroviticom i na kojem je uređen i osvijetljen pješački prijelaz. Osim toga, zamijenjena su dotrajala igrala na dječjem igralištu, modernizirani su makadamski odvojci te je izrađen je prometni elaborat i postavljena signalizacija zabrane prometovanja kroz naselje za teretna vozila čija masa premašuje 7,5 tona. Godinu prije obnovljen je mjesni dom te je izvedena rekonstrukcija ceste u I. odvojku Rezovačkih vinograda. Ovom prilikom Vlado Hodak naglasio je i odličnu suradnju Mjesnog odbora s Udrugom umirovljenika te Nogometnim klubom Rezovac.

IMG 0449 Custom

Što se tiče planova za ovu godinu, gradonačelnik Ivica Kirin najavio je nastavak radova na završetku spoja nogostupa u Rezovcu, kao i izgradnju pješačkog mosta kod crkve. U planu je i rasvjeta na nogometnom igralištu te uređenje površine oko mjesnog doma, a u planu je i izgradnja igrališta iza škole.

Nakon Rezovca, u petak su na rasporedu dva zbora građana i to u 18:00 sati u Jasenašu te u 20:00 sati u Milanovcu.

(virovitica.hr, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content