1. ŽNL OBŽ Jedinstvo i Slavonac odigrali bez pogodaka: Viljevo uvjerljivo u susretu protiv Ratara, FEŠK poražen na gostovanju u Vardarcu

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 24. kola 1. ŽNL OBŽ

Vodeće Jedinstvo iz Donjeg Miholjca gostovalo je kod Slavonca u Ladimirevcima, a i jedna i druga momčad morale su se zadovoljiti bodom budući da je utakmica završena bez pogodaka. Đurđenovac je na svom terenu slavio protiv desetoplasiranog Radnika rezultatom 2:1, Hajduk iz Popovca slavio je u Radikovcima kod Bratstva s 2:0, istim rezultatom Motičina je pobijedila Omladinac, dok su najuvjerljiviju pobjedu kola ostvarili nogometaši Viljeva koji su s 5:0 ispratili Ratar. Drugoplasirani Vardarac ugostio je petoplasirani FEŠK protiv kojeg su slavili s 3:2, a Torpedo je u Kuševcu ‘torpedirao’ Hajduk iz Marijanaca s 3:0.

Jedinstvo je i dalje vodeće s 53 boda, dva više od drugoplasiranog Vardarca, dok je na trećem mjestu ŠNK Baranja Belje s 50 bodova. Začelje tablice pripalo je Bratstvu koje je osvojilo samo jedan bod, dok je na pretposljednjem mjestu Metalac s devet osvojenih bodova.

tt 3

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content