2. ŽNL ISTOK Dinamo slavio protiv DOŠK-a: Zrinski uvjerljivom pobjedom protiv Grabića osigurao drugu poziciju

Proteklog vikenda odigrano je posljednje kolo 2. ŽNL Istok za ovu sezonu.

Nogometaši josipovačkog Dinama slavili su na svom terenu protiv prvaka iz Dolaca. Milenko Beneš bio je strijelac oba pogotka za domaći sastav, u 44. i 85. minuti, dok je jedini strijelac za DOŠK bio Ivan Banić u posljednjoj minuti utakmice.

Ćeralije su kod kuće slavile protiv Standarda sa sigurnih 3:0. Kristijan Djordjević doveo je domaćine u prednost u 31. minuti, dok su preostala dva pogotka postignuta u nastavku. Dario Jozić riješio je pitanje pobjednika u 79. i 87. minuti.

Efikasno je bilo u Velikom Rastovcu gdje su se susreli Munja i Krčevina, a i ovdje je slavila domaća momčad rezultatom 8:2. Josip Vida bio je strijelac tri pogotka za Munju, dva je dodao Zvonimir Mesinger, a po jednog Matija Bošnjak, Srećko Jelen i Zlatko Rosan. Strijelci za Krčevinu bili su Marko Novaković i Mario Colarić.

Bakićka Mladost zaključila je sezonu pobjedom protiv istoimene momčadi iz Čađavice na gostujućem terenu, no niti to im nije bilo dovoljno da izbjegnu posljednje mjesto. Dva pogotka postigao je Nikola Carević, a po jednog Mateo Sojka i Ivan Sraka

Do pobjede u posljednjem kolu došao je i Zrinski koji je u Novoj Bukovici slavio protiv Grabića. Tomislav Kurtić dva je puta pogodio mrežu gostujućeg vratara, a u listu strijelaca upisali su se i Antonio Prpić, Alen Pipek i Ivan Hamaček.

18. kolo:
Ćeralije – Standard 3:0
Dinamo (J) – DOŠK 2:1
Munja – Krčevina 8:2
Mladost 1930 – Mladost (B) 0:4
Zrinski (NB) – Grabić 5:0

tt 25

(www.icv.hr, mra, foto: HIDE Design)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content