3. ŽNL ZAPAD Saša Štefanić s četiri pogotka ‘torpedirao’ Omladinac, a Josip Zadecki Branu: Sloga na svom terenu bolja od Otrovanca

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 15. kola 3. ŽNL Zapad.

Na krilima Saše Štefanića Turnašica je na svom terenu s uvjerljivih 6:1 slavila protiv Omladinca iz Korije. Gosti su poveli zgoditkom Ali Abdelrahman Fawzy Yussefa u petoj minuti, Štefanić je izjednačio u 26., a isključenje Frana Pernara u 40. bilo je okidač za golijadu u mreži Maria Jerbića. Štefanić je preostale zgoditke postigao u 41., 47. i 62. minuti, dok su se u strijelce za Turnašicu još upisali Ivan Plivalić u 77. i Josip Padović u 85..

Raspoložen je proteklog vikenda bio i Josip Zadecki koji je postigao sva četiri pogotka za Staru Brezovicu na gostovaju u Bačevcu. Gosti su započeli utakmicu s devet igrača, no to im nije bila prepreka za novu pobjedu. Jedini strijelac za Branu, pri rezultatu 4:0, bio je Matej Sitar u 69. minuti.

Identičnim rezultatom do pobjede je došla i Sloga iz Dugog Sela protiv Otrovanca. Andrija Mioković doveo je Slogu u prednost u 29. minuti, izjednačio je Marko Živko šest minuta kasnije, a rezultatom 1:1 otišlo se na predah. U nastavku je domaća momčad postigla još tri pogotka, strijelci su bili David Bakić, Antun Suhanek i Antun Crnković, a i jedna i druga momčad utakmicu je završila s 10 igrača. Zbog međusobnog naguravanja u domaćim redovima isključen je vratar Tihomir Bakić, a u gostujućim Selvir Gjanić.

tt 1

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content