4. LIGA Dva brza zgoditka Dinama dovoljna za tri boda u Suhopolju

Nogometaši Suhopolja ostali su bez bodova u utakmici 24. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u kojem su na svom terenu ugostili Dinamo iz Predavca. Kapetan Egri izostao je u subotnjem dvoboju, Kirin se nije u potpunosti oporavio od ozljede, a u sastavu nije bilo niti Klemena.

Petoplasirana gostujuća momčad riješila je utakmicu s dva brza pogotka u razmaku od samo jedne minute, a strijelci su bili Josip Gegić i Alen Topalović u 40., odnosno 41. minuti. Dodajmo kako su ‘grofovi’ utakmicu završili s 10 igrača na terenu budući da je tridesetak minuta prije kraja igru ranije morao napustiti Marko Sertić.

Do kraja sezone ostala su još dva kola. Suhopolje će ovog vikenda pauzirati budući da su u 25. kolu trebali igrati protiv Graničar Bušetine koja je odustala od natjecanja, dok će u posljednjem kolu gostovati kod Ferdinandovca.

‘Žuto-zeleni’ su trenutno na 12. mjestu prvenstvene ljestvice, a s obzirom na stanje na tablici još uvijek mogu dostići Graničar iz Legrada ukoliko se poklope rezultati u posljednja dva natjecateljska tjedna.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content