Državna poluzavršnica u košarci regije Istok za učenike petih i šestih razreda: Sloga iz Požege prva, ‘Brlići’ na kraju četvrti

U sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimir Nazor u Virovitici, u organizaciji Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije, održana je Državna poluzavršnica u košarci za učenike petih i šestih razreda za regiju Istok.

Na poluzavršnici nastupilo je pet ekipa, Goran iz Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića u Slavonskom Brodu, Mladost iz Osnovne škole Mladost iz Osijeka, Sloga iz Osnovne škole Julija Kempfa iz Požege, Vukovar iz Osnovne škole Siniše Glavaševića iz Vukovara i IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić iz Virovitice.

Ekipe su igrale podijeljene u dvije skupine. Pobjednici skupina razigravali su za prvu, a drugoplasiran ekipe u skupinama za treće mjesto.

Najbolja je mila momčad Sloge koja se plasirala na Državnu završnicu u Vinkovce, a virovitički IBM osvojio je četvrto mjesto.

Sloga: Ivan Barić, Juraj Galić, Josip Gašparović, Ante Knez, Luka Obradović, Josip Rožić, Marko Pisker, Ante Pavičić, Dean Vidić, Borna Tomić, Patrik Čakalić i Jan Podubsky. Voditelj: Dario Pisker.

IBM: Karlo Farkaš, Igor Kozlinger, Lovro Vidović, Filip Štiks, Marko Šuper, Nikola Babić, Damjan Grdić, Luka Milković, Filip Cabunac i Borna Ivačko. Voditelj: Mario Hrže njak.
Pehare i priznanja ekipama podijelili su suci Antonio Pavlović i Vatroslav Golub te predsjednik Školskog sportskog saveza Virovitičko–podravske županije Saša Topić.

Rezultati:

Skupina A:
Goran – Sloga 22:33
Vukovar – Goran 26:33
Sloga – Vukovar 34:11

Poredak:
1. Sloga
2.Goran
3. Vukovar

Skupina B:
Mladost – IBM 25:12

Poredak:

1.Mladost
2. IBM

Susret za treće mjesto:

IBM – Goran 16:22

Finale:

Sloga – Mladost 26:11

Konačni poredak:

1. Sloga
2.Mladost
3.Goran
4.IBM
5. Vukovar

(www.icv.hr, mš)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content