FOTO Praznik rada obilježen i u Slatini i Sladojevcima uz druženje, natjecanje u kuhanju fiš paprikaša i prvosvibanjski grah

Obilježavanje Međunarodnog praznika rada, 1. svibnja, u Sladojevcima je započelo podjelom ribe te otvaranjem natjecanja u kuhanju fiš paprikaša. Organizator natjecanja u kuhanju fiša bio je Temeljni ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sladojevci, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice Grada Slatine.

Natjecalo se šest ekipa, a nakon ocjene stručne komisije, koju su činili Jurica Bosak, Josip Vajnhal i Dragutin Fišli, najbolje tri ekipe su nagrađene kotlićima. Nagrade najuspješnijim kuharima su uručili direktor Turističke zajednice Grada Slatine Jurica Bosak i predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Damir Jakšić. Prvo mjesto u kuhanju fiš paprikaša je osvojio Ivo Najpurger (TO UHDDR Sladojevci), druga je bila ekipa Zorana Pekića, a treća ekipa Vlade Dunkovića.

U Slatini je Praznik rada obilježen na dvije lokacije, na slatinskom jezeru Javorica i u Potočanskom rekreacijskom centru, poznatom PRC-u.

Na jezeru Javorica s podjelom prvosvibanjskog graha započelo se u 13.00 sati, a svi oni koji nisu mogli ili stigli na Javoricu, svoju porciju graha mogli su kušati u PRC-u gdje je podjela započela sat vremena poslije. Uz dobar grah, organizatori su se pobrinuli i za ugodnu zabavu uz tamburaše te sportske i društvene igre. Kako je to bilo na sve tri navedene lokacije, pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content