Indira i Slavonia band rasplesali i brojnim hitovima oduševili Orahovčane povodom Dana grada i 794. rođendana

Središnji, orahovački gradski park jučer (utorak) je nakon dužeg vremena opet bio prepun. Naime, u povodu Dana grada i 794. rođendana Orahovice, na prepoznatljivoj ljetnoj pozornici u organizaciji Grada i Turističke zajednice zapjevao je dinamični duo, Slavonia band i neuništiva Indira ‘Forza’ Levak.

I mlado i staro poskakivalo je prvo u ritmu veselih slavonskih i inih hitova u izvedbi Slavonia banda.

-Lijepo vas je opet vidjeti u ovako velikom broju, a sada moramo nadoknaditi sve one izgubljene dane i zapjevati najjače što možemo zajedno. Hvala svima od srca – rekao je na početku koncerta Branko Ilakovac, vokal Slavonia banda.

Slavonia-band-i-Indira-999_900x600

A onda je na scenu stupila Indira. Pozitivno ‘divlja’ kao i uvijek rasplesala je sve, skakalo se i pjevalo i ritmu svih njenih novih i starih hitova.

-Sve vas volim, divni ste i uvijek je lijepo doći u Orahovicu i družiti se s vama, ajmo sad još jače – povikala je Indira s pozornice na opće oduševljenje.

‘Ljuljalo’ se u Indirinom ritmu do sitnih noćnih sati, a malo smo prošetali parkom i susreli ljude iz Našica, Feričanaca, Slatine, Šaptinovaca, Donje Motičine, Čačinaca i mnogih drugih mjesta što govori da je cijeli ovaj kraj pohrlio u Orahovicu. Svi su jedva dočekali povratak u ‘normalu’ i održavanje koncerata na otvorenom.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content