JUNIORI Pitomača uvjerljiva u susretu protiv Gradine: Sloga bolja od četekovačkog Dinama, čačinačka Mladost ‘uzela’ bodove u Novoj Bukovici

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u kategoriji juniora.

VIROVITICA-PITOMAČA

Nogometaši Rezovca slavili su na gostovanju u Gornjem Bazju kod Bratstva. Mateo Ivoš pogodio je za vodstvo domaće momčadi u 25. minuti, a preokret je uslijedio u nastavku. Mateo Sokolović bio je strijelac dva pogotka, dok je jedan zgoditak dodao Leon Ladović.

Pitomača je na svom terenu s visokih 16:0 deklasirala Gradinu. Franco Šokec postigao je šest pogodaka, Pavao-Jan Begović i Dominik Štefoković postigli su po tri, Maro Hegediš dva, a jedan gol upisali su Antonio Gibičar i Lovro Škorak.

Proteklog vikenda trebala je biti odigrana i utakmica između Suhopolja i Omladinca iz Korije, međutim gosti nisu doputovali na utakmicu.

SLATINA-ORAHOVICA

Zaostalu utakmicu 13. kola odigrali su proteklog vikenda u Voćinu istoimeni domaćin i Crnac, a gosti su slavili rezultatom 2:0 golovima Josipa Horvatića.

Zdenačka Sloga upisala je nova tri boda uvjerljivom pobjedom protiv četekovačkog Dinama. Luka Mataija bio je najefikasniji s četiri postignuta pogotka, jednog manje dodao je Petar Čiš, a jednom se u strijelce upisao Marijan Filipović za visokih 8:0.

U posljednjoj utakmici kola Zrinski je u Novoj Bukovici ugostio čačinačku Mladost, a gosti su slavili rezultatom 3:0. Strijelci za Mladost bili su Matija Ognjenović, koji je postigao dva, odnosno Manuel Štefok koji je dodao jedan zgoditak.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content