Kiša nije spriječila održavanje Obiteljskog dana u virovitičkoj hali Viroexpo

U sklopu programa “Fit in Slavonija i Podravina” u virovitičkoj multifunkcionalnoj hali Viroexpo održan je Obiteljski dan u sklopu kojeg su organizirane sportsko rekreativne aktivnosti za djecu i odrasle.

Obiteljski dan, uz podršku Turističke zajednice Virovitičko–podravske županije, Turističke zajednice grada Virovitice, Atletskog kluba Virovitica i udruge Sve za sport, organizirala je Sportska zajednice Virovitičko–podravske županije. Zbog kišnog vremena Obiteljski dan je umjesto na otvorenom održan u hali, a nevrijeme, koje je zahvatilo Viroviticu i okolicu uoči održavanja Obiteljskog dana, sigurno je značajno prorijedilo broj sudionika.

Najhrabriji su došli i pod okom stručnih voditelja i trenera odradili jednosatni trening, koji je započeo poligonom, a zatim je slijedilo zagrijavanje na terenu nakon čega je bila igra preciznosti. Sve je zaključeno neizostavnim istezanjem.

Najzadovoljniji vježbanjem bili su najmlađi, Patrik, Mila, Andrija i Petar, koji su u vježbama imali podršku svojih roditelja.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content