“MALI JAHAČI” Konjički klub DANarab pokrenuo hvalevrijedan projekt za mališane, prva radionica na rasporedu u lipnju

Konjički klub DANarab sa sjedištem u Vukosavljevici odlučio se za organizaciju još jednog hvalevrijednog projekta za djecu pod nazivom “Mali jahači”.

Projekt obuhvaća četiri termina radionica različite tematike kako bi se mališani upoznali s konjima te stekli nova znanja i iskustva kroz konje i konjički sport. Dobna skupina mališana je od 6 do 12 godina starosti.

-Na svakoj radionici vas očekuje raznorazni sadržaj na temu konja, igre u timovima i pojedinačno gdje djeca stječu iskustvo za timskim radom koje je jako bitno u konjičkom sportu. Uz konje, uvidjet ćete koliko zapravo oni djeluju na terapeutski način. Osmislili smo super sadržaj kako bi vaši mališani maksimalno uživali, a ponešto i naučili – poručuju iz Konjičkog kluba DANarab.

Prva od četiri radionice pod nazivom “Upoznajmo konje” na rasporedu je 25. lipnja, zatim slijedi “Mala škola jahanja” 23. srpnja, “Priroda i konji” na rasporedu je 27. kolovoza, a posljednja u nizu radionica, “Mali jahači u konjičkom sportu”, održat će se 17. rujna.

Obrok je osiguran, ali broj mjesta je ograničen. Za detaljne informacije možete se javiti organizatorima na brojeve mobitela 099/ 769 8038 (Dora Posavac), 098/ 166 3343 (Antonio Posavac) ili porukom na službenoj web stranici Konjički klub DANarab.

(www.icv.hr)

Plakat 3

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content